top of page

Een introductie op AI voor ondernemers

21 november 16.30-19.00 uur


NZYoung nodigt leden Netwerk Zoetermeer Businessclub uit voor:

Een workshop introductie op AI voor ondernemers


NZYoung is onderdeel van Netwerk Zoetermeer. Deze jonge ondernemers nodigen graag de leden van de gehele businessclub uit voor een workshop 'Introductie op AI voor ondernemers', gegeven door een van de NZYoung leden.


AI is momenteel een actueel onderwerp en gaat ook veel impact op onze toekomst hebben. Veel ondernemers hebben hier nog weinig kennis van. Er valt dus veel te leren. En dat is precies wat we gaan doen tijdens de workshop 'Introductie op AI voor ondernemers' onder aanvoering van Timo Martosatiman van Martosatiman Consultancy.


Tijdsbesparing voor ondernemers

Timo stelt dat ondernemers 30% van hun tijd kunnen besparen als zij AI effectief weten toe te passen in hun bedrijf. Tijdens deze workshop krijg je bruikbaar en snel toepasbaar advies en na afloop ontvang je een digiboekje met prompts voor ondernemers die kunnen worden gebruikt in ChatGPT en direct resultaat kan geven in je dagelijkse bedrijfsvoering.


De workshop wordt op 21 november gegeven bij TerZake Het ondernemershuis, aan de Markt 3 in Zoetermeer. Inloop is vanaf 16.30 uur, om 18.00 uur start de workshop. Na afloop vindt er een borrel plaats tot circa 19.30 uur.


Leden van de Netwerk Zoetermeer Businessclub kunnen zich bij voorkeur via de business app aanmelden, of via mail. Ben je nog geen lid en wil je graag weten wat Netwerk Zoetermeer je kan bieden, neem dan contact met ons op via mail.

Comments


bottom of page