top of page
Blauwe achtergrond_Tekengebied 1.jpg

LID WORDEN?

De Netwerk Zoetermeer Businessclub verwelkomt alle ondernemers en bedrijven die een binding hebben met Zoetermeer en willen investeren in zowel het zakelijke als het maatschappelijke leven van de stad. Want met een lidmaatschap dragen de deelnemers niet alleen bij aan een actief en optimaal ondernemersklimaat, maar ook aan tientallen evenementen in de stad op het gebied van cultuur, sport en recreatie.
De Businessclub bestaat uit een actief en enthousiast ondernemerscollectief, dat elkaar én de stad veel heeft te bieden. 

220519_HR_Caroline_de_Winter-11.jpg

EERST NOG EVEN WAT ZAKEN BESPREKEN?

Leden van onze businessclub betalen jaarlijks een bijdrage die afhankelijk is van de omvang van het bedrijf. Je bent al lid van Netwerk Zoetermeer voor een bedrag vanaf € 375,- per jaar. Hiermee neem je deel aan alle reguliere netwerkactiviteiten en ondersteun je de activiteiten die voor de stad worden georganiseerd. 

Kom eens kennismaken
Neem voor meer informatie co
ntact op via 079 316 16 14 of stuur een mailtje naar info@netwerkzoetermeer.nl. Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking bij één van de netwerkborrels.

 

Je kunt ook het formulier op de contactpagina invullen.

bottom of page