Oranje balkje_Tekengebied 1.png
Voor de ondernemers

en voor de stad!

DE GROOTSTE
BUSINESSCLUB
van de regio Zoetermeer

01July2022_1011_edited.jpg

WIJ DELEN

Wij zijn er om te delen. Als Netwerk Zoetermeer delen wij onze kennis, onze kunde en onze middelen. 

 

Het klinkt logisch en dat ís het ook. Zo zorgen we samen met onze leden voor een inspirerend ondernemersklimaat en een optimaal vestigingsklimaat. 

01July2022_1731_edited.jpg

WORD OOK LID

Geïnspireerd geraakt en benieuwd wat een lidmaatschap je oplevert? Bekijk hier de voordelen van het lidmaatschap. 

 

Deelnemers aan Netwerk Zoetermeer dragen elkaar en het netwerk een warm hart toe. En wat het precies allemaal inhoudt? 

1600pix_20220607-XT4B1549-Edit_edited_ed

WHO'S IN?

Ruim 300 ondernemers en bedrijven in en rond Zoetermeer, met lokale, regionale en internationale netwerken, gingen je al voor.

 

Bekijk hier het overzicht van deelnemende bedrijven met wie jij informeel in contact kan komen. 

Je wil toch niets

als laatste weten?

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

#netwerkzoetermeer

Oranje achtergrond_Tekengebied 1.jpg

BUSINESSCLUB EVENTS

Ruud Steggerda nodigt je graag uit om bij te praten onder het genot van een virtuele kop koffie. Een ontspannen digitaal moment, waarbij er in een klein gezelschap allerlei onderwerpen besproken kunnen worden. 

wo 14 december

Eindejaarsbijeenkomst 2022

Graag sluiten we tijdens deze laatste netwerkbijeenkomst van het jaar, onder het genot van een hapje en drankje, een mooi netwerkjaar af bij Golden Tulip Zoetermeer.

 

Golden Tulip zal gezellig in kerstsfeer gehuld zijn, uiteraard met een sprankeltje goud. Manager Maurice Brancart en zijn team nodigen je graag uit om zowel binnen als buiten te komen genieten van lekkere winterse hapjes en drankjes. Doe een lekker warme trui aan, zodat je niet alleen binnen maar ook op het verwarmde terras bij de vuurkorf gezellig kunt genieten van al het lekkers. Zangeres Jamie Kradolfer zorgt voor de muzikale ondersteuning in kerstsfeer. Meezingen is uiteraard toegestaan! 

 

Programma

16.30 uur Ontvangst

17.30 uur Welkomstwoord Ruud Steggerda & Maurice Brancart

17.40 uur Vervolg netwerkborrel

18.30 uur Einde netwerkborrel

 

Voedselbankactie

Rondom en tijdens deze netwerkborrel organiseert Netwerk Zoetermeer traditiegetrouw de jaarlijkse Voedselbankactie. Met deze doneeractie halen we geld op voor de Voedselbank. De opbrengsten worden gebruikt om de gezinnen die momenteel afhankelijk zijn van de Voedselbank iets extra's te geven in hun boodschappenpakket in december. Donaties worden ontzettend gewaardeerd en beloond. Samen zorgen we ervoor dat ook de minder bedeelde gezinnen in Zoetermeer iets extra's hebben rond de feestdagen. Klik hier voor meer informatie of om alvast te doneren.

Aanmelden
Aanmelden kan via de Netwerk Zoetermeer Business App. 

kerst.jpg
#2022

Ruud Steggerda nodigt je graag uit om bij te praten onder het genot van een virtuele kop koffie. Een ontspannen digitaal moment, waarbij er in een klein gezelschap allerlei onderwerpen besproken kunnen worden. 

wo 18 januari

Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Tijdens de Netwerk Zoetermeer Nieuwjaarsbijeenkomst heffen bestuur en medewerkers van Netwerk Zoetermeer graag met alle aanwezige ondernemers en gasten het glas op een succesvol en ondernemend jaar! 

Voor deze eerste bijeenkomst van 2023 worden we welkom geheten bij Brasserie 1640, Hofstede Meerzigt en The Wine List. Zo krijgen we bij aankomst een rondleiding op de zogenoemde 'Buytenplaats Meerzigt' met interessante, historische verhalen over de prachtige gebouwen. En tijdens de wandeling kan er gesmuld worden van een hammetje aan het spit, is er een kleine wijnproeverij van The Wine List en kan je deelnemen aan de VR Experience waar je je waant in Argentinië en een kijkje neemt in de wijngaarden van Bodega Norton.

Dit alles met muzikale omlijsting van zangeres Inge de Weerd.

Na deze gezellige rondleiding worden we door chefkok Alain Adriaanse (Hofstede Meerzigt), Richard de Boer (bedrijfsleider Brasserie 1640) en eigenaar Bert de Boer van o.a. The Wine List en L'Exception hartelijk ontvangen bij Brasserie 1640 voor de netwerkborrel, waar we graag een toost met je uitbrengen. 

Dineren

Nog niet bijgepraat? Na de bijeenkomst is er de mogelijkheid om (op eigen kosten) aan te schuiven voor een speciaal 3-gangen 'proeverij van de kaart' bij Brasserie 1640. De shared dining is inclusief 3 drankjes per persoon (binnenlands gedestilleerd) en een lekker kopje koffie of thee na voor € 55,00 p.p. ​

Programma
16.30 uur Ontvangst en rondleiding over 'Buytenplaats Meerzigt'
17.30 uur Welkomstwoord 
17.45 uur Vervolg borrel
18.30 uur Einde van de bijeenkomst
18.30 uur Aanvang dinergasten bij Brasserie 1640 

Aanmelden kan binnenkort via een speciaal formulier in de uitnodiging. 

nieuwjaarsbijeenkomst.jpg
#happynewyear

Ruud Steggerda nodigt je graag uit om bij te praten onder het genot van een virtuele kop koffie. Een ontspannen digitaal moment, waarbij er in een klein gezelschap allerlei onderwerpen besproken kunnen worden. 

datum n.t.b.

Kennismaking college B en W

Een mooie gelegenheid voor ondernemers van de businessclub om persoonlijk kennis te maken met de leden van het college van burgemeester en wethouders. Voor deze bijeenkomst zijn de grotere werkgevers in onze businessclub uitgenodigd. Zij krijgen de kans om in gesprek te gaan met de bestuurders die de komende vier jaar verantwoordelijkheid dragen over onder meer het Zoetermeerse vestigingsklimaat, de economie, de werkgelegenheid en het vergunningenbeleid. Tegelijkertijd een mooie gelegenheid om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met de eigenaren en beslissers van andere grotere bedrijven en werkgevers in onze businessclub.

Voor dit evenement ontvangt u als (middel)grote werkgever een persoonlijke uitnodiging.

Dit evenement was ingepland op 8 september, maar zal worden verplaatst naar een nader te bepalen datum. 

Kennismaking verplaatst.png
#ondernemen

Ruud Steggerda nodigt je graag uit om bij te praten onder het genot van een virtuele kop koffie. Een ontspannen digitaal moment, waarbij er in een klein gezelschap allerlei onderwerpen besproken kunnen worden. 

Agenda 2023

Bijeenkomsten Businessclub

Het jaar 2023 staat al om de hoek. Vind hieronder een overzicht van het voorlopige programma van 2023:​​​

  • 7 februari - Kennissessie 'Brainstormen'

  • 16 februari - Netwerkbijeenkomst MKB Digi-café

  • 15 maart - Netwerkbijeenkomst

  • 5 april - Kennissessie

  • 13 april - Netwerkbijeenkomst

Wil je geen bijeenkomst missen? Blijf op de hoogte via de Businessapp.

Netwerk Zoetermeer borrel voor leden
#savethedate
 
 
Blauwe achtergrond_Tekengebied 1.jpg
 
Netwerk Zoetermeer
MAGAZINE & APP
Cover LINK Zoetermeer business magazine

LINK ZOETERMEER

Drie keer per jaar komt ons businessmagazine uit. Vol interessante artikelen en interviews met & voor de ondernemers uit de regio.

Het magazine wordt verspreid onder de deelnemers en relaties van de Netwerk Zoetermeer Businessclub.

Netwerk Zoetermeer

BUSINESS APP

Alle informatie over de Businessclub in je binnenzak! Al het laatste nieuws lees je in onze app en natuurlijk met een compleet smoelenboek.

AANMELDEN

Je kunt de app downloaden op alle iOS- en Android-apparaten. Na het downloaden meld je je gemakkelijk aan met het e-mailadres waarmee je bij ons bekend bent. Na een eenmalige check heb je toegang tot de app.

BIJEENKOMSTEN

Alle bijeenkomsten worden gecommuniceerd via de app. In de app is een RSVP-functie waarmee je je snel en eenvoudig aanmeldt. Bovendien: je ziet direct wie zich nog meer hebben aangemeld voor de volgende bijeenkomst!

DOWNLOAD DE APP:
On the Phone