top of page

Netwerk Zoetermeer Golftoernooi 2024

4 september 10:00-20:00 uur


Netwerk Zoetermeer Golftoernooi 2024

De inschrijving voor het Netwerk Zoetermeer Golftoernooi 2024 is geopend!


Dit is hét zakelijke golftoernooi voor Zoetermeer en omstreken, speciaal voor de deelnemers en relaties van Netwerk Zoetermeer. Dit golftoernooi wordt al ruim 25 jaar georganiseerd en is steeds weer een succesvol en sportief netwerkevenement. Ook dit jaar werken we samen met Bert van Vliet van BVV Consultancy & Finance. 


Op woensdag 4 september 2024 zal het golftoernooi plaatsvinden bij Golfbaan Burggolf Westerpark Zoetermeer.


In businessteams van vier golfers ga je de baan op om, samen als team, te strijden voor de overwinning. Lunch, hapjes en drankjes op de baan zijn inbegrepen en uiteraard is er na afloop een uitgebreide borrel en een heerlijk BBQ-dinerbuffet. 


Golftoernooipartner worden?


Op het Netwerk Zoetermeer Golftoernooi mag jouw bedrijf zeker niet ontbreken. Met speciaal samengestelde sponsorpakketten zorgen we voor maximale zichtbaarheid, businesskansen en het allerbelangrijkste: golfplezier met collega's, klanten en relaties. Lees hier meer over de sponsormogelijkheden. Wil je meer informatie? Meld je aan en er wordt door Bert van Vliet contact met je opgenomen. 


Al onze bijeenkomsten zijn voor de leden van Netwerk Zoetermeer en genodigden. Ben je geen lid, maar wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met info@netwerkzoetermeer.nl

bottom of page