top of page
Oranje balkje_Tekengebied 1.png
veel leuker!

Samen lid zijn is

Blauwe achtergrond_Tekengebied 1.jpg
BUSINESSCLUB
LEDEN-VOOR-LEDEN-ACTIES
Dé Kerstman en fotograaf op je kerstfeest of borrel?

Kerst staat weer bijna voor de deur. Fotograaf Chris Lans heeft een mooi initiatief dat we graag onder de aandacht van iedereen brengen:

 

Bedrijfsfeest of borrel met kerst?

Wat dacht je van een mooie feestelijke kerstachtergrond, een bezoek van de echte Kerstman en ook nog een fotograaf die alles voor je fotografeert, zodat alle werknemers ook na het feest nog kunnen terugkijken op een mooie bijeenkomst?

Fotoprint en/of profielfoto

Chris Lans maakt (groeps)foto’s van al je werknemers en/of hun familie voor een prachtige kerstachtergrond of op de rode loper. Het is mogelijk om iedereen meteen een mooie foto-print meteen mee naar huis te geven.. hoe leuk!

 

Een andere optie is om meteen van iedereen een Linked-in of intranet profielfoto te maken. Aangezien iederen toch op z'n best erbij loopt, is dat hét moment.

Drie vliegen in één klap?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Chris. 

kerst chris.png

Chris Lans Fotografie

chris.lans.zoetermeer@gmail.com

06-22383536

Food Festival Zoetermeer 17 & 18 juni

Hofstede Meerzigt en Brasserie 1640 slaan de handen ineen en organiseren een groots, zomers evenement: Food Festival Zoetermeer!

 

Op hun terrein (Buytenplaets Meerzigt) kunnen je op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni genieten van verschillende culinaire gerechtjes in combinatie met heerlijke wijnen en zomerse Cocktails. In de video hiernaast nodigt chef Alain Adriaanse je persoonlijk uit..

Actie

Leden van Netwerk Zoetermeer kunnen bij het bestellen van de kaarten in het opmerkingenveld noteren: '#netwerk zoetermeer'. En bij aankomst op het terrein  ontvangen de businessclubleden een (grijs) muntje waarmee een voor hen speciaal samengestelde goodiebag bij het verlaten van het festival afgehaald kan

Kaarten

De kaartverkoop is gestart, dus wees er op tijd bij, want vol = vol.

De kaarten kunnen kan via deze link aangeschaft worden.

 

Meer info:

Bekijk de flyer voor meer info. 

foodfestival2.jpg
Gratis 'Boost gesprek' van WorkBoost

Investeer jij ook veel in coaching en opleiding voor je werknemers maar zie je die investering in de waan van de dag verloren gaan? Bij ontwikkeling van medewerkers, teams en ondernemingen is niet het stellen van een doel de grootste uitdaging, maar de onvoorspelbare weg ernaar toe. WorkBoost omarmt deze onvoorspelbaarheid en ondersteunt jouw medewerkers en jouw teams en het vormgeven van de logische volgende ontwikkelstap. Het resultaat is een boost in energie, focus en prestaties in elk soort ontwikkeltraject.

Als nieuw lid biedt WorkBoost de leden van Netwerk Zoetermeer een speciale aanbieding. Businessclubleden mogen kosteloos een 'Boost gesprek' van 1,5 uur komen doen op locatie. In dit Boost gesprek wordt er gekeken naar medewerkers, methodiek, het dashboard en app en de Boost analyse. De Boost analyse is interessant voor ondernemers, omdat deze aan de hand van de data voorspelt wanneer een ontwikkeldoel bereikt is en wat er nog voor nodig is. Na het kosteloze gesprek is er geen afnameverplichting van een licentie. 

 

Neem contact op met WorkBoost en benoem het lidmaatschap om een kosteloos gesprek in te plannen. 

robin naar boost.jpg

Robin Naar

Notenstraat 29

2555 ZN Den Haag

info@workboost.nl

www.workboost.nl

Gratis verhalenbundel 'De Dans'

Op 30 december komt het boek van businessclublid Jay A. Lecton uit. Tijdens een boeklaunch bij TotZo! Zoetermeer zal het boek 'De Dans - Verhalenbundel' officieel worden uitgebracht. Toegang voor deze gezellige avond vol hapjes, drankjes, muziek en dans kost €35,- per persoon en is inclusief 3-gangenmenu. 

Leden van de businessclub krijgen de verhalenbundel gratis bij aanwezigheid bij de boeklaunch! Aanmelden voor het evenement kan via info@sampreshan.com! Vind de volledige uitnodiging hieronder.

jal.PNG

Jay A. Lecton (Jane Arifa Badoella)

info@sampreshan.com

www.j-a-l.nl

Op zoek naar een lekker Zoetermeers relatiegeschenk?

Speciaal voor de businessclub leden een leuke actie van een van onze deelnemers: GENIET VAN EEN ECHT ZOETERMEERS DRANKJE.

Een leuk relatiegeschenk voor Zoetermeerse ondernemers: een likeur of gin uit de Zoetermeerse distilleerderij Loki. Verkrijgbaar in vier smaken:

 

-Zoetermeerse gin

-Zoetermeerse kruidenlikeur

-Zoetermeerse limoncello

-Zoetermeerse karamel-zeezoutlikeur

 

Verpakt in flesjes van 33cl met een etiket met de Zoetermeerse skyline. Per flesje € 8,- inclusief BTW.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via info@lokidistillery.nl.

sebastiaan.png

Loki Distillery

Bessie Smithrode 3
2717 AE Zoetermeer

info@lokidistillery.nl.

https://www.lokidistillery.nl/

Speciale teambuilding-arrangementen SilverDome 

SilverDome Zoetermeer biedt dit jaar eerder ijs aan voor verenigingen en bezoekers. Het 'pre-season' begint al op 1 augustus. Verenigingen kunnen op deze manier tijdens de zomerstop blijven trainen op de schaatsbaan en bezoekers kunnen tijdens bezoekersuren gezellig komen afkoelen. SilverDome heeft nu speciaal voor de Netwerk Zoetermeer Businessclub ook ruimte gemaakt voor een leuke en unieke teambuilding voor bedrijven en hun personeel. Er zijn twee arrangementen opgesteld:

 

Businessclub special Ice Games t.w.v. €947,50 nu voor €850 (min. 15 personen):

  • Vergaderzaal voor een dagdeel (4 uur) incl. onbeperkt koffie/thee/spa water & av-middelen

  • 60 – 90 min Ice Games (o.a. priksleeën, bounceballen en levend curlen)

  • Borrel (2 rondes bittergarnituur & 4 dranken p.p.) incl. één uur Jeu de Boules


Businessclub special privé vrij-schaatsen incl. schaatshuur t.w.v. €972,86 nu voor €880 (min. 15 personen):

  • Vergaderzaal voor een dagdeel (4 uur) incl. onbeperkt koffie/thee/spa water & av-middelen

  • 1,5 uur Vrij-schaatsen incl. schaatshuur (de ijsbaan is exclusief, geen andere bezoekers!)

  • Borrel (2 rondes bittergarnituur & 4 dranken p.p.) incl. één uur Jeu de Boules


De  arrangementen zijn uit te breiden met een lunch of diner waarbij ook een aangepast tarief voor wordt hanteert. Om te reserveren kun je een mail sturen naar evenementen@silverdome.nl.

Silverdome-IceGames-3478 (002).jpg
Korting op Urban Minigolf bij GameCity

Businessclubdeelnemer GameCity heeft nu speciaal voor alle businessclubleden een mooie korting op haar 'Urban Minigolf'-baan! Deze baan is in mei feestelijk geopend en is leuk voor jong en oud. Het unieke urban midgetgolf parcours is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft toffe glowgolf effecten. Alle 18 holes zijn een verrassende beleving.

Als businessclub lid mag je bij GameCity komen minigolfen voor € 5,00 per persoon in plaats van de reguliere prijs van € 10,00 per persoon. Uiteraard geldt dit voor het hele gezelschap waar je voor boekt.

Om te reserveren kun je bellen naar GameCity. Geef bij het boeken aan dat je lid bent van de Netwerk Zoetermeer Businessclub. 

GameCity_MiniGolf_2022-60.jpg

GameCity

www.gamecity.nl

stanley@gamecity.nl

079 342 6226

Korting bij Hoeve Kromwijk!

Hoe leuk is het om samen met jouw personeel een mooie ronde door Zoetermeer en het groene hart te rijden op een elektrische E-chopper en dit daarna af te sluiten met een heerlijk BBQ op het terras van Hoeve Kromwijk.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen een mooie ronde te rijden met een lunch pakket of een borrel achteraf, maar wat je nu ook boekt u krijgt als lid van Netwerk Zoetermeer 10% korting. Noem bij het bestellen via mail de bedrijfsnaam en dat je lid bent van de Netwerk Zoetermeer Businessclub.

Hoeve Kromwijki.jpg

Restaurant Hoeve Kromwijk

www.hoevekromwijk.nl

info@hoevekromwijk.nl

079 321 7498

6 weken gratis sporten!

Personal Sports Club is verheugd om al de leden van Netwerk Zoetermeer vrijblijvend en kosteloos 6 weken gratis sporten met Personal training aan te bieden. Omdat sporten belangrijk is, en met name fitness voor je gezondheid, bieden wij dit aan. Wij willen laten zien dat wij kwaliteit, maar met name resultaat bieden, vandaar deze attentie.

 

Personal Sports Club is een luxe fitnesscentrum in het woonhart van Zoetermeer, voorzien van de beste apparatuur en begeleiding op het gebied van fitness, beauty, personal training, advies en gegarandeerd resultaat.

 

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Personal Sports Club. Je hebt geen verplichtingen om na 6 weken een verbintenis aan te gaan zolang je maar aan de huisregels houdt. 

 

Deze tegoedbon vertegenwoordigd een waarde van €100,- en is niet te combineren met andere lopende acties!

120271269_3449449575106722_4480147030248235080_n.jpg

Personal Sports Club

www.personalsportsclub.nl

info@personalsportsclub.nl

079 889 0799

Ledenacties_BC
bottom of page