top of page

Zoetermeerse ondernemer Remco van der Schans zet zich muzikaal in voor Stichting Tuingezel

Op 25 mei stond Rascal als band op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit was via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.

Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Rascal social impact?

De band Rascal is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer in mei en later dit jaar. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Rascal heeft gekozen voor Stichting Tuingezel. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd.

Het optreden is al geweest, maar je kan nog steeds helpen. Alle kleine beetjes bij elkaar zorgt voor een grote bijdrage aan deze mooie stichting.

Wat gaan ze bereiken voor Stichting Tuingezel?

Rascal speelt voor de ouderen van Stichting Tuingezel. Ze willen tijdens hun dagbesteding deze ouderen voorzien van mooie muziek. Zij halen geld op voor deze stichting om audio boxen, een goed wifi signaal en iPad’s te kunnen aankopen. Grotere iPad’s die makkelijker te bedienen zijn, audio boxen om bij te kunnen dansen of gewoon te luisteren en een wifi signaal zodat de muziek niet wegvalt als deze gestreamd wordt.

Zo hopen zij te zorgen dat de dagbesteding nog leuker wordt en dat mensen zich nog meer thuis kunnen voelen als ze bij Stichting Tuingezel zijn.

Steun jij Rascal en Stichting Tuingezel? Klik dan hier en doneer een bedrag.

Comments


bottom of page