top of page

‘Zoetermeer Tech Night’ in Dutch Innovation Factory

Op 15 september is de ‘Zoetermeer Tech Night’ in de Dutch Innovation Factory, georganiseerd door Netwerk Zoetermeer Businessclublid 42. Het programma van dit evenement is gevuld met lezingen binnen het thema van de avond: ‘Modern Software Engineering’.

Na de ontvangst met een hapje eten en een korte introductie zullen drie inspirerende sprekers de avond vullen. Alle sprekers wonen, werken of studeren in de regio Zoetermeer.

De Tech Night begint met Dennis Bastiaan, oprichter van Tellick en expert op het gebied van VR. Gevolgd door Corniel Nobel, een software-engineer die inzicht zal geven in Domain-Driven Design en Functional Programming. Ten slotte is het woord aan Vincent Martini, customer succes manager bij PragmatiQ Zoetermeer. Zijn sessie ‘Zelf applicaties maken zonder te programmeren’ geeft aandacht aan de druk op digitalisering. Organisaties moeten wendbaarder worden en nieuwe oplossingen sneller dan ooit kunnen leveren. Als ondernemer is het interessant om te zien hoe digitalisering kan helpen met het versnellen van processen, verlagen van kosten en het onderscheidend vermogen van je onderneming.


Het belooft een leerrijke avond te worden met veel nuttige informatie voor ondernemers die graag blijven vernieuwen. Geïnteresseerd? Aanmelden kan via deze link.

Comentários


bottom of page