top of page

Werkgevers gezocht voor: Create your Future MATCH


Op 5 juni 2024 van 13:00-17:00 staat alles bij mboRijnland op het Van Doornenplantsoen 11 in Zoetermeer (2722 ZA) in het teken van matching van jongeren met werkgevers. Op evenement Create your future MATCH kunnen jongeren uit Zoetermeer en Leidschendam deze middag kennismaken met werkgevers voor werk, vakantiebanen, bijbanen, stages en leerwerkbanen. We verwachten 300 à 400 jongeren die op zoek zijn naar een van deze banen of stages.

Tijdens dit evenement in festival-achtige sfeer met foodtrucks, inspirerende workshops en sprekers worden deze jongeren voorzien van de nodige vaardigheden voor het vinden van een plek op de arbeidsmarkt en kunnen ze op verschillende manieren kennis maken met hun toekomstige werkgevers. Het evenement wordt georganiseerd door mbo Rijnland en arbeidsmarktpartners uit de regio, SBB, Werkgeversservicepunt, leerwerkmakelaar, UWV enz.

Bedrijven kunnen zich op dit evenement op 3 manieren presenteren: Via een stand met eventueel eigen banners kunnen werkgevers plaatsnemen in de aula van mboRijnland. Werkgevers worden uitgenodigd materiaal en of gadgets mee te nemen.

Werkgevers kunnen meedoen aan de “Slushpuppy “speeddate. Onder het genot van een ijskoud drankje kunnen jongeren een kort sollicitatie- of kennismakingsgesprek voeren met werkgevers. Werkgevers kunnen een bedrijfspresentatie geven. Geïnteresseerde jongeren schrijven zich in voor de presentaties die in een leslokaal worden gegeven. De werkgever geeft een bedrijfspresentatie en licht vacatures toe en kan daarna in gesprek met deze groep.

Wil je je opgeven als werkgever of meer informatie? Mail dan naar Cindy van Kleeff: ckleeff@mborijnland.nl

Comments


bottom of page