top of page

Welke securityrisico’s loop jij?

Hoe kwetsbaar is jouw organisatie voor manipulatie? Hoe vatbaar zijn jouw medewerkers voor phishing en trucjes van buitenaf om hun gedrag te beïnvloeden en door te dringen tot gevoelige informatie? Businessclublid Dutch Innovation Factory helpt je hierachter komen en helpt je om je (nog) beter te wapenen tegen cybersecurity.

Studenten aan die hun HBO-ICT Information Security Management op de Dutch Innovation Park volgen zoeken per 6 februari opdrachtgevers voor een praktijkopdracht in Social Engineering. Social Engineering is het misbruiken van menselijke eigenschappen zoals nieuwsgierigheid, vertrouwen en angst, om zo vertrouwelijke informatie los te krijgen. Als je als organisatie een samenwerking aangaat met de studenten van HBO-ICT Security Management zullen zij voor jou onderzoeken welke menselijke securityrisico’s jouw organisatie loopt. Hoe vatbaar zijn de medewerkers voor social engineering? Kunnen zij eenvoudig worden overgehaald om wijzigingen aan te brengen in informatiesystemen die niet geoorloofd zijn? Laten zij onbevoegden binnen?


De Haagse Hogeschool biedt op deze manier een unieke kans voor bedrijven om securityrisico’s binnen de organisatie te identificeren en verbeteren. Benieuwd naar de mogelijkheden rondom deze samenwerking? Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met: Michelle Ancher: m.ancher@hhs.nl of Frank Odijk: f.c.odijk@hhs.nl.

bottom of page