top of page

Wat kan hybride onderwijs voor jou betekenen?

Businessclubdeelnemer MBO Rijnland is dit schooljaar gestart met twee nieuwe opleidingen in Zoetermeer, namelijk Medewerker Business Support niveau 3 en E-commerce Manager niveau 4. Binnen deze twee opleidingen en de opleidingen binnen het MBO College Economie is er een start gemaakt met hybride onderwijs. Dit houdt in dat de studenten van deze opleidingen aan de slag gaan met een project binnen een organisatie, onder begeleiding van één van de docenten, op de werkvloer van de organisatie.Dit is ook mogelijk binnen jouw organisatie! Via de website van MBO Rijnland kun je voorbeelden zien van projecten die de studenten binnen jouw organisatie kunnen uitvoeren. De studenten bieden nieuwe ideeën en kunnen de werkzaamheden uitvoeren waar jij behoefte aan hebt. De studenten zijn de werknemers én klanten van de toekomst, dus dit kan veel waarde aan jouw organisatie toevoegen.


De hybride leeromgeving zal in eerste instantie van september 2021 tot begin juli 2022 lopen. Dit is voor één dag in de week, met ongeveer 15 eerstejaarsstudenten. Het doel van MBO Rijnland is om deze omgeving duurzaam te maken, zodat dit ieder schooljaar met nieuwe studenten herhaald kan worden.


Door middel van dit hybride project gaan de studenten leren over onder andere projectmatig werken, brainstormen, timemanagement, bijeenkomsten organiseren, projectplanning, werken in een team, feedback, werkoverleg, verslaglegging, diversiteit op de werkvloer, ethisch & integer werken, gezond & veilig werken, netwerken en presenteren.


Ben jij nou ook enthousiast geworden om mee te werken aan dit hybride onderwijs project? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op deze website en ontdek meer over een eventuele samenwerking.


In deze video kom je meer te weten over hybride onderwijs.

Comments


bottom of page