top of page

Voorjaarsbijeenkomst bij Golden Tulip

Op woensdag 13 april was het eindelijk tijd voor de bijeenkomst bij Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag. Deze bijeenkomst stond al gepland voor november, voor de traditionele Beaujolais Primeur Party. Vanwege de maatregelen kon het die keer niet doorgaan, maar gelukkig is het toch gelukt om tijdens de voorjaarsbijeenkomst gezellig te netwerken bij Golden Tulip.In de aanloop naar de Beaujolais Primeur Party, liep ook de Voedselbankactie van Netwerk Zoetermeer. Tijdens deze actie werd €8.000,- opgehaald. Tijdens de bijeenkomst op 13 april vertelde Maurice Brancart van Golden Tulip wat er allemaal is gedaan met deze donaties. Zo zijn er rond de feestdagen in december wat lekkere items van Plus Verheul en leuke spelletjes toegevoegd aan de voedselpakketten.


Daarnaast hebben veel Voedselbankgezinnen onlangs kunnen genieten van een heerlijk diner bij Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, met daarbij flink wat entertainment in de vorm van live muziek en spelkasten van het Nationaal Videogame museum. Via deze weg willen we nogmaals alle vrijwilligers bedanken die tijdens dit diner hun handen uit de mouwen hebben gestoken.


Verder willen we ook alle sponsors van die avond bedanken:

Het Nationaal Videogame Museum

DNN Zoetermeer

Van Waay Interieurs

PLUS Verheul

Forward Events


En natuurlijk Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag voor de fijne samenwerking en de sponsoring.


Tijdens de bijeenkomst op 13 april was het ook mogelijk voor de aanwezigen om afscheid te nemen van Netwerk Zoetermeer collega Marjolein Haars. Na 22 jaar werken bij Netwerk Zoetermeer (voorheen Floravontuur), heeft Marjolein besloten om voor een nieuwe uitdaging te gaan. Veel aanwezigen pakten hun kans om haar te bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking.


Alle foto's van de gezellige voorjaarsbijeenkomst vind je hier!


Comments


bottom of page