top of page

Tweede editie Radio NRG 079 een succes!

Op de derde vrijdag van november, wereldwijd gedoopt als de Dag van de Ondernemer, zond Netwerk Zoetermeer in samenwerking met Gemeente Zoetermeer voor het tweede jaar op rij een bijzondere radioprogramma voor ondernemers uit: NRG 079. Met de toevoeging van het radiocafé en het 'glazen huis'-concept, was het dit jaar weer een razend succes!

Op de Dag van de Ondernemers moeten ondernemers uiteraard in het zonnetje worden gezet. Radio NRG 079 nodigde verschillende Zoetermeerse ondernemers die in dat jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd of zijn opgevallen door hun onderscheidende manier van werken uit naar de studio. De vijf-uur durende show was opgedeeld in vijf blokken, waar in elk blok drie nieuwe ondernemers te gast waren en met elkaar in gesprek gingen over een bepaald thema. Het uur werd verder opgevuld met reportages, ondernemersnieuws en - uiteraard - goede muziek. De presentatie wordt verzorgd door Ruud Steggerda en Inge de Weerd namens Netwerk Zoetermeer. Wethouder Jan Iedema van de gemeente Zoetermeer stelt zich op als dj, muzieksamensteller en co-host.


Ondernemers en ander geïnteresseerd publiek was van harte welkom in Ter Zake Het Ondernemershuis, waar de pop-up-studio voor Radio NRG 079 was opgezet. Hier konden aanwezigen via het 'glazen-huis' meekijken in de studio en uiteraard bijpraten met andere ondernemers in het lunchcafé onder het genot van een hapje, drankje of broodje.


De gehele uitzending is nu terug per thema te kijken op de website van NRG 079 (www.NRG079.nl). Benieuwd naar de foto's die zijn gemaakt? Bekijk ze hier.


Comentarios


bottom of page