top of page

Terug van weggeweest: Culinair Zoetermeer!

Na een afwezigheid van twee jaar is Festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer 2022 weer terug op de Zoetermeerse evenementenkalender! De zomer wordt in Zoetermeer traditiegetrouw ingeleid met dit 3-daagse festival, waar kan worden genoten van spontane ontmoetingen, culinaire hapjes en bijpassende drankjes. Iedereen is uiteraard van harte welkom om de gezellige sfeer te komen proeven!

De kwaliteit van zo'n prachtig evenement is vooral te danken aan de hulp van onze businesspartners en sponsoren. Netwerk Zoetermeer biedt tegen een aantrekkelijk tarief aan ondernemers sponsorpakketten om Culinair Zoetermeer te ondersteunen. Sponsorpakketten zijn al beschikbaar vanaf € 150,-. Genereer meer zichtbaarheid voor je organisatie en steun tegelijkertijd het festival en haar deelnemers. Bovendien is het de perfecte kans om in een mooie ambiance collega's en relaties te ontmoeten.

Door een sponsorpakket af te nemen krijg je de exclusieve mogelijkheid om vooraf op factuurbasis munten te bestellen. Je krijgt tevens de mogelijkheid om na afloop van het festival de extra bestelde munten die niet gebruikt zijn terug te sturen en het geld terug te krijgen.


Grote dank aan de sponsoren en partners van Culinair, die het mogelijk maken voor Netwerk Zoetermeer om de kwaliteit van het festival te kunnen waarborgen.

  • Gemeente Zoetermeer

  • Activin Wine Group/Bodega Norton

  • JUST Notarissen

  • Raad & Daad Evenementen

  • Van der Kroft Events

  • HANOS Den Haag - Delft

  • Forward Events

  • Van Waay Interieurs


Deelnemers 2022

Een keur aan karakteristieke Zoetermeerse restaurants doet mee en laat de bezoeker genieten van heerlijke gerechten en mooie wijnen. Bekijk de lijst van de culinaire deelnemers hier.

Ook aan de kinderen is gedacht, Kids Culinair zorgt ieder jaar voor een speelse kennismaking met voeding. Dit jaar verzorgd door het Nationaal Videogame Museum en Junis Kinderopvang!


Festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer 2022 zal plaatsvinden op de Markt in Zoetermeer.

Vrijdag 1 juli: 16.00 - 00.00 uur

Zaterdag 2 juli: 13.00 - 00.00 uur

Zondag 3 juli: 13.00 - 23.00 uur


Comments


bottom of page