top of page

SKM Juristen biedt vanaf nu ook mediation aan

Onze businessclubdeelnemer SKM Juristen heeft een nieuwe dienst geïntroduceerd; mediation. Jurist en mede-eigenaar Kim van der Meij is recent geregistreerd als MFN registermediator.


Fotocredits: Prisca Visser

Men kon al langer terecht voor juridisch advies en (gerechtelijke) procedures bij dit kantoor en zij bieden vanaf nu ook mediation aan. “Hoe fijn is het als beiden partijen er zelf alsnog uitkomen en jij hen daarin mag begeleiden in plaats van de juridische strijd aan te gaan” aldus Kim van der Meij. Met mediation kan dit proces begeleid worden en het is een belangrijke aanvulling voor ons dienstenpakket.

Het MFN register waar Kim sinds kort is geregistreerd, waarborgt een zeer hoge kwaliteit en beoordeelt of een mediator aan bepaalde vaardigheden voldoet. Het kantoor biedt onder andere mediation aan bij conflicten tussen werknemer en werkgever, tussen twee bestuurders of bij buren. Het familierecht zal in de nabije toekomst ook aangeboden worden door SKM Juristen. Als jurist weet Kim de mediation gesprekken met het juridische te bundelen om zo de klanten optimaal te begeleiden en daarbij is het eerste kennismakingsgesprek altijd gratis.

Wil je meer informatie over mediation en de mogelijkheden die SKM Juristen biedt? Neem dan een kijkje op www.skmjuristen.nl of bel naar 085 016 0507.

Comments


bottom of page