top of page

Sebastiaan Smits opvolger van directeur Ruud Steggerda

Het bestuur van Netwerk Zoetermeer heeft per april 2023 Sebastiaan Smits aangesteld als nieuwe directeur van Netwerk Zoetermeer. Hij zal aan de slag gaan met de groeiambities van de stichting en met het samenstellen van het programma van bijeenkomsten en evenementen voor de businessclub.


Sebastiaan Smits is sinds de fusie in 2021 actief bestuurslid bij Netwerk Zoetermeer. Onder voorganger RVOZ heeft hij jarenlang succesvol het Zoetermeerse bedrijfsleven vertegenwoordigd en waar nodig, zeker direct na het uitbreken van de coronapandemie, ook de belangen van ondernemers behartigd. Hiermee is naar mening van het bestuur de dagelijkse leiding en het businessclubprogramma in goede handen van een betrokken en ervaren Zoetermeers ondernemer.

Afscheid Ruud Steggerda

Vanwege de beëindiging van de subsidierelatie met de gemeente wordt helaas afscheid genomen van de huidige directeur. Ruud Steggerda heeft sinds april 2017 de leiding over het kantoor van Netwerk Zoetermeer. Samen met zijn team maakte Ruud het netwerk tot het middelpunt van de stad, met projecten en activiteiten op het gebied van citymarketing, evenementen en als vertegenwoordiger van het bedrijfsleven.


Het waren jaren vol beweging: onder Ruuds leiding ontstond de fusie tussen beide businessclubs in de stad. Hij bood ondernemers, cultuurinstellingen en evenementenorganisatoren de helpende hand tijdens de coronacrisis. En de subsidierelatie met de gemeente werd uiteindelijk noodgedwongen afgebouwd. Zijn inzet voor Netwerk Zoetermeer en voor de stad is enorm geweest.


Het bestuur wenst, ook namens de businessclub, Sebastiaan heel veel succes en plezier toe als directeur Netwerk Zoetermeer. Tijdens de bijeenkomst van 25 april bij SnowWorld zal, in bijzijn van ondernemers en relaties, officieel afscheid worden genomen van Ruud Steggerda en wordt hij nog eenmaal goed bedankt voor al zijn inzet.


Foto: Gerard van Warmerdam / Streekblad Zoetermeer

Comentarios


bottom of page