top of page

Ron Verhaak overleden

Ons bereikte het verschrikkelijke nieuws dat op maandag 13 december geheel onverwacht Ron Verhaak is overleden. Wij kennen Ron als een lieve, zeer betrokken Zoetermeerder.



Ron Verhaak is als vrijwilliger betrokken geweest bij de opstart en realisatie van veel van de beeldbepalende festivals die in de afgelopen 25 jaar door onze stichting zijn georganiseerd, zoals het Bevrijdingsfestival, Culinair Zoetermeer en Cultuur Lokaal. Daarnaast was Ron met zijn bedrijf De Braecken Administratie- en Assurantiekantoor, een zeer gewaardeerde en actief betrokken deelnemer aan de businessclub. Hij heeft in de loop van de jaren aan veel bijeenkomsten én evenementen een bijdrage geleverd. Dit was vaak als enthousiast presentator en/of ceremoniemeester, een functie waarbij hij zich als een vis in het water voelde.

In zijn leven spande Ron zich ook in als vrijwilliger voor veel initiatieven in de stad die bijdragen aan het welzijn van de oudere Zoetermeerder. Stichting Netwerk Zoetermeer, maar ook de stad Zoetermeer, heeft enorm veel aan Ron te danken.

We wensen zijn vrouw Ineke en zijn gezin goede herinneringen toe en alle sterkte om dit verlies te verwerken.


Namens bestuur en medewerkers van Stichting Netwerk Zoetermeer,


Charlie Aptroot Voorzitter


Ruud Steggerda Directeur

bottom of page