top of page

Professional Practice: studenten schieten te hulp

Businessclubdeelnemer Dutch Innovation Factory faciliteert de opleiding HBO-ICT aangeboden door de Haagse Hogeschool. Studenten aan deze opleiding krijgen binnenkort de gelegenheid om te werken aan opdrachten vanuit het bedrijfsleven.In het curriculum van de opleiding HBO-ICT Information Security Management is twee keer per jaar een periode van 4 weken opgenomen waarin studenten de kans krijgen om te werken aan opdrachten van echte werkgevers. Een goede kans voor hen om ervaring op te doen en hun vaardigheden te toetsen. De eerstvolgende periode waarin de studenten dit doen is van maandag 6 juni t/m vrijdag 1 juli 2022, onder de naam Professional Practice.


Tijdens deze Professional Practice zijn studenten individueel of in groepen van max. 5 studenten beschikbaar. Er is vraag naar bedrijven (van zzp’ers tot multinationals) waar deze ICT-studenten terecht kunnen om vraagstukken of onderzoeken uit te voeren. Je bent als bedrijf vrij in het bepalen van de opdracht, zolang er raakvlakken zijn met ICT of Information Security Management. Een mooie kans voor bedrijven om nieuwe inzichten op te doen.


Vind in onderstaand bestand meer informatie over wat de Haagse Hogeschool precies zoekt en aanbiedt. Bij interesse kan er contact worden opgenomen met Hamza Soekhai via h.soekhai@hhs.nlProfessional Practice Info folder - juni 2022
.pdf
Download PDF • 714KB

ความคิดเห็น


bottom of page