top of page

Prachtige derde Businessrally gewonnen door Vehold B.V.

Afgelopen donderdag 13 oktober vond de derde editie van de Netwerk Zoetermeer Businessrally plaats. Zo’n 40 equipes verschenen aan het begin van de middag aan de start bij ABS Den Elzen. Een prachtig aanzicht van onder meer oldtimers, cabrioletten en supercars.

De gezellige competitie, waar deelnemers op een verrassende manier konden genieten van al het moois in de omgeving en op wegen kwamen waar zij normaal niet komen, was weer een ontzettend succes. Een middag van bol-pijl-navigeren, kaartlezen, clues oppakken en instinkers doorzien. Geweldig om te zien dat de deelnemers, ondanks de regen, enorm enthousiast waren van start to finish!


Zelfs op zo’n gezellige middag als deze zijn er winnaars en verliezers uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd aan de 3 equipes die de minste fouten hadden gemaakt op de route en met een mooie Businessrallybeker naar huis mochten.


Eerste prijs: Jan Verweij & Erica Wubben (Vehold B.V.)

Tweede prijs: Steven Hendriks & Margreet Verwaal (Paternotte Uitvaartzorg)

Derde prijs: Vincent Swart & Rob Swart (Langezaal Bedrijfsmakelaars)


Vind het volledige eindklassement hier.


Dank aan alle deelnemers voor hun enthousiasme, Cater&Co voor de lekkere hapjes tijdens de prijsuitreiking en borrel, ABS Den Elzen voor de gastvrijheid, Carine Dubois voor het organiseren van de rally en natuurlijk de sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt!


Benieuwd naar de foto’s? Bekijk de volledige fotoreportage hier. Foto’s door Remco Koers en Caroline de Winter.

Comments


bottom of page