top of page

PingProperties koopt Stadshart Oost

Businessclublid PingProperties maakte vandaag bekend per 1 september Stadshart Oost te hebben verkregen. Met deze aankoop breidt PingProperties haar convenience retail portefeuille verder uit.

Als investment management organisatie voegt PingProperties duurzame waarden toe aan bestaand commercieel vastgoed en de ruimtelijke omgeving en creëert daarmee hoogwaardige beleggingen voor de toekomst. In het Stadshart ziet ze een mooie uitdaging. Stadshart Oost betreft 27.500 m2 retail, 48 appartementen én biedt de mogelijkheid om een woontoren te ontwikkelen. PingProperties ziet daarom een enorme groeipotentie in het winkelcentrum. Met de focus op een completer aanbod voor dagelijkse aankopen en het toevoegen van sterke ketenbedrijven gefocust op aanvullend aanbod, local heroes en maatschappelijke voorzieningen, gelooft PingProperties de prestaties van Stadshart Oost te kunnen verbeteren.


Het bestuur en kantoor van Netwerk Zoetermeer feliciteert PingProperties met deze mooie investering. Hiermee speelt PingProperties een belangrijke rol in de positionering van Zoetermeer in de regio. Met het Stadshart als een van de belangrijkste toeristische trekkers en met een groot het aandeel in het Dutch Innovation Park, dat uitblinkt in toegepaste innovatie in de MRDH.

Comments


bottom of page