top of page

Oproep Burendag


Voor Burendag op zaterdag 25 september wordt gezocht naar sport- en cultuuraanbieders met een goed plan.

Na de moeilijke coronatijd is het extra belangrijk dat we elkaar weer ontmoeten, samen dingen ondernemen. De Burendag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met activiteiten op het gebied van sport en cultuur. het liefst zoveel mogelijk in de eigen straat of buurt. Zo werkt het als extra steuntje in de rug voor (al dan niet door corona getroffen) sport/cultuuraanbieders. Een enthousiaste aanbieder kan op een vergoeding rekenen én het kan hem/haar de gelegenheid geven (nieuwe) klanten te winnen!


Gemeente Zoetermeer wil met name mkb’ers en zzp’ers uitdagen om op Burendag op 25 september aanstaande samen met inwoners een activiteit te organiseren. Plan een creativiteitsmiddag of een parcours in het wijkpark. Regel een fotosafari in de buurt of doe een gezamenlijke fittraining. Alles natuurlijk wel binnen de dan geldende regels, maar met het doel om mensen in de buurt weer met elkaar in contact te brengen. De gemeente wil goede ideeën en inzet op de Burendag graag bevorderen en belonen.


Ben jij een enthousiaste sport- of cultuurondernemer met een leuk plan in de straat of buurt, neem dan voor verdere informatie contact op met: burendag@talkofthetown.nl.


bottom of page