top of page

Opdrachtgevers gezocht voor ICT studenten

Businessclub deelnemer de Haagse Hogeschool zoekt opdrachtgevers voor studenten. Vanaf 10 januari 2022 zijn de eerste- en tweedejaars hbo-studenten Information Security Management (ISM) voor een periode van 4 weken beschikbaar om ICT-vraagstukken op te lossen, om mee te lopen in de organisatie of om onderzoeken uit te voeren.

In deze 4 weken zijn de studenten 32 uur beschikbaar om bij jouw organisatie te werken, dit kan volledig of deels op locatie zijn. Voor de eerstvolgende periode, vanaf 10 januari, is de Haagse Hogeschool nog op zoek naar enkele opdrachtgevers. Je kunt zelf bepalen wat de studenten op gaan pakken, bij voorkeur wel opdrachten die raakvlakken hebben met Cyber Security, Information Security Management of Privacy. Dit kan naar wens worden ingevuld, de Haagse Hogeschool denkt graag met je mee.


In de onderstaande brochure vind je meer informatie over dit project en voorbeelden van opdrachten. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Hamza Soekhai via h.soekhai@hhs.nl

Professional Practice Info folder - januari 2022
.pdf
Download PDF • 388KB

Comments


bottom of page