top of page

Ontmoet IT-studenten bij Grote Expo Haagse HogeschoolMeld je aan voor de 'guided tour'

IT-studenten presenteren op vrijdag 26 januari (13.00 tot 16.00 uur) tijdens de Expo in de Dutch Innovation Factory op het Dutch Innovation Park hun innovatieve projecten en games, waaraan zij het afgelopen semester hard hebben gewerkt. Deze studenten zijn binnenkort op zoek naar een stageplaats of werkplek. Iets voor jouw bedrijf? 

Meerdere studierichtingen van de opleiding HBO-ICT sluiten hun semester feestelijk af tijdens de Expo. Ontdek meer dan 38 innovatieve studentenprojecten van de differentiatie Innovative Development, de minor en afstudeerprogramma Game Development & Simulation en het basissemester (eerstejaarsprojecten). Studenten uit alle leerjaren laten vol enthousiasme hun projecten zien.


Guided tour

Vanaf deze editie kunnen ondernemers, bedrijven, onderwijs en overheid zich inschrijven voor begeleide rondleidingen. Tijdens de guided tour neemt een student jou mee langs een selectie van de innovatieve projecten en games op de Expo. De tours starten ieder half uur vanaf 13.30 uur. Dit is dé manier om in contact te komen met de IT-studenten die binnenkort gaan stagelopen, afstuderen of werken in de IT!


Bekijk hieronder een impressie van de Expo van vorig jaar.
Waar en wanneer?

Dutch Innovation Factory (Bleiswijkseweg 37 in Zoetermeer)

Vrijdag 26 januari 2024

Van 13:00 uur tot 16:00 uur (met borrel na afloop)


Aanmelden?

Lees hier meer informatie, je kunt je hier ook aanmelden. 

Comentários


bottom of page