top of page

Ondernemers in het zonnetje tijdens Radio NRG 079!

De derde vrijdag van november is wereldwijd uitgeroepen tot de Dag van de Ondernemer. Dit jaar is dat vrijdag 18 november. In 2021 organiseerden de Gemeente Zoetermeer en Netwerk Zoetermeer op de Dag van de Ondernemer de eerste editie van Radio NRG 079. Ook dit jaar wordt de Dag van de Ondernemer op deze speciale manier gevierd: een echte radio-dag voor ondernemend Zoetermeer. Tijdens een gevarieerde radio-uitzending worden ondernemers én bijzondere organisaties en werkgevers in de stad uitgebreid in het zonnetje gezet.

Op vrijdag 18 november kan iedereen tussen 10.00 en 15.00 uur meeluisteren én meekijken met NRG 079 (“Energy Zoetermeer”), wat staat voor Netwerk Radio Gemeente Zoetermeer. In de vijf uur durende radio-uitzending komen verschillende ondernemers aan het woord over actuele thema’s voor ondernemend Zoetermeer. Denk hierbij aan toekomstbestendig ondernemen en aan kansen op de arbeidsmarkt. Ook de uitdagingen waar onze stad voor staat op het vlak van ondernemen en werkgelegenheid komen aan bod.


Hiernaast wordt elk uur het laatste ondernemersnieuws gedeeld en wordt het uur afgesloten of onderbroken met een humoristische of scherpe column, geïnspireerd op het thema van dat uur. Het laatste uur is gereserveerd voor de studenten van de Haagse Hogeschool afdeling ICT, die hun opleiding volgen op de Dutch Innovation Factory.


Kom je meeluisteren en meekijken? Tussen 10.00 – 15.00 uur is het ‘Lunchcafé NRG 079’ geopend voor publiek. Tijdens de gehele uitzending zijn ondernemers, studenten, inwoners en andere relaties van harte welkom in de NRG 079-studio gelegen in Ter Zake Het Ondernemershuis om de radio-uitzending live mee te maken. Stel vragen en bekijk de radio-uitzending onder het genot van koffie of thee en wat lekkers.


Natuurlijk is de uitzending ook online te beluisteren en te zien via: www.NRG079.nl

Commentaires


bottom of page