top of page

Ondernemers in het zonnetje tijdens NRG 079 radio!

De derde vrijdag van november is uitgeroepen tot de Dag van de Ondernemer. Dit jaar is dat vrijdag 19 november. Traditiegetrouw zet Gemeente Zoetermeer die dag een aantal ondernemers in het zonnetje. Dit zijn ondernemers die in dat jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd of zijn opgevallen door hun onderscheidende manier van werken. In 2021 wordt de Dag van de Ondernemer speciaal gevierd: de Gemeente Zoetermeer organiseert dan, samen met de businessclub van Netwerk Zoetermeer, een echte radiodag voor ondernemend Zoetermeer. Tijdens een gevarieerde radiouitzending worden dan deze ondernemers én andere bedrijven in de stad uitgebreid in het zonnetje worden gezet.
Op 19 november kan iedereen tussen 10.00 en 14.00 uur meeluisteren én meekijken met NRG 079, wat staat voor Netwerk Radio Gemeente Zoetermeer. In een vier uur durende radio-uitzending, die ook kan worden meegekeken, passeren verschillende thema’s de revue. Aan verschillende ondernemers die passen in de thema’s wordt in het radioprogramma aandacht besteed. Er wordt hierbij gesproken over thema’s die kenmerkend zijn voor het ondernemen in Zoetermeer. Denk hierbij aan samenwerken, aan marketing en promotie, aan innovatie en creativiteit én aan de uitdagingen waar onze stad voor stad op het vlak van werkgelegenheid. Hiernaast wordt elk uur het laatste ondernemersnieuws gedeeld, veelal met een knipoog samengesteld, en elk uur wordt afgesloten met een humoristische of scherpe column, geïnspireerd op het thema van dat uur.


De presentatie is in handen van Niek Brinkman, marketeer en adviseur bij Loyals, en Ruud Steggerda, directeur van Netwerk Zoetermeer en vertegenwoordiger van het Zoetermeerse bedrijfsleven. Zij worden proactief bijgestaan door de wethouder economie Jan Iedema. Hij gaat als sidekick en muzieksamensteller tijdens het radioprogramma mee in gesprek met de gasten aan tafel. De plaatjes die worden gedraaid tijdens de radio-uitzending sluiten alle aan op het thema of op de ondernemers die in dat uur te gast zijn in de uitzending. Verder wordt er elk uur een gesprek gevoerd aan tafel, waarin met ondernemers wordt gediscussieerd over het thema en wat dit betekent voor hun eigen ondernemingen. Tijdens het programma wordt er ook regelmatig geschakeld naar een ondernemers in de stad.


Wil je de live uitzending van 19 november terugkijken? dat kan hier!


Comments


bottom of page