top of page

NZ Young vertegenwoordigt businessclub op Ondernemersfestival Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer en The Future Group organiseren "Open voor Verbinding", een ondernemersfestival voor starters en ondernemers in de IT-sector.


Tijdens het festival worden starters en doorstarters in de ICT geïnspireerd en wordt er kennis aangereikt over succesvol ondernemen in de IT-sector. Op het programma staan inspirerende sprekers, break-out sessies, een informatiemarkt met deskundigen en netwerkmogelijkheden.


Namens Netwerk Zoetermeer gaan NZ Young-deelnemers onze businessclub vertegenwoordigen. Onderdeel van het festival is een netwerk- en informatiemarkt en op deze markt gaan enkele jonge ondernemers uit onze businessclub de starters in de ICT-branche uitleggen hoe leuk en nuttig het is om je aan te sluiten bij een businessclub als Netwerk Zoetermeer.

We zijn enorm blij dat onze eigen jonge ondernemers op deze manier willen bijdragen aan de groei van onze businessclub.


Het Ondernemers Festival "Open voor Verbinding" vindt plaats op dinsdag 14 maart 2023, vanaf 16:00 uur in de Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37 te Zoetermeer. Val je onder de doelgroep: schrijf je dan in via de website.

Comments


bottom of page