top of page

Netwerken als vanouds!

Op dinsdag 15 maart kwamen leden van de businessclub in groten getale bij elkaar in restaurant Class by Jofel. De eerste traditionele bijeenkomst van het jaar: ouderwets netwerken zonder restricties!


De netwerkborrel kwam al vlug op gang. Met een opkomst van bijna 100 leden was het restaurant snel goed gevuld. Bij deze bijeenkomst werd het aangename met het nuttige verenigd. Naast de borrel beneden werd er op de bovenverdieping, in één van de voormalige klaslokalen, ook een interessante presentatie gegeven. Gastheren Jacques Boonekamp en Rob Swart gaven voorlichting over de voordelen van het oprichten van een Bedrijventerrein Investeringszone (BIZ). Jacques vertelde met enthousiasme wat de BIZ inhoudt voor de Dorpsstraat als winkelgebied én hoe anderen hier met hun eigen bedrijventerrein voordeel mee kunnen doen.


Voor de leden die na afloop van de netwerkborrel nog niet waren uitgepraat, was er de mogelijkheid om gezellig te blijven eten. Het restaurant is normaal gesproken gesloten op dinsdag, maar het personeel van Class by Jofel had speciaal voor deze avond een heerlijk 2-gangen menu samengesteld.


Fijn om iedereen weer live bij elkaar te kunnen hebben én om nieuwe gezichten te zien! Dank aan Class by Jofel voor de goede verzorging en Jacques en Rob voor de interessante presentatie. De fotoreportage van de bijeenkomst vind je hier.

Comments


bottom of page