top of page

Netwerk Zoetermeer haalt € 10.725 op voor de Voedselbank

Vanaf november vorig jaar is Netwerk Zoetermeer weer flink aan de slag geweest met het verzamelen van donaties voor de jaarlijkse Voedselbankactie Zoetermeer. Dankzij de vele donaties van bedrijven binnen onze businessclub én particulieren in de stad, is de teller geëindigd op maar liefst € 10.725! De cheque met de opbrengst van de Voedselbankactie is deze week door Ruud Steggerda overhandigd aan Joost de Jager, coördinator van Voedselbank Zoetermeer.


Adriaan Verheul, eigenaar van supermarkt PLUS Verheul zal net als in andere jaren de opbrengst omzetten in royale boodschappenpakketten. Honderden tassen met producten die klanten van de voedselbank zich normaal gesproken niet kunnen veroorloven, worden ‘zonder strijkstok’ door Adriaan Verheul bij de uitdeelpunten van de Voedselbank bezorgd.


De medewerkers, het bestuur van Netwerk Zoetermeer én de vele vrijwilligers van de Voedselbank in Zoetermeer zijn erg blij met deze samenwerking en met het behaalde resultaat. Deze werkwijze zorgt ervoor dat de Voedselbank ook werkelijk ontvangt waar op dat moment het meeste behoefte aan is.


Binnen de businessclub worden in het bijzonder Remto Automaterialen en Alan & Luca bedankt voor hun royale donaties. Ook zijn er mooie donaties binnengekomen van o.a. SKN Bouw, Zorgboerderij Swaenensteyn, M&R Installatietechniek, Verhuisbedrijf Henneken, Liftintermediair en Meerzicht en Van Maanen Autoverhuur.


Wij spreken ook dank uit voor de vele particuliere donaties die zijn binnengekomen.

Door de inzet van al deze personen en organisaties komt de volledige opbrengst ten goede aan de Voedselbank!Comments


bottom of page