top of page

Nationale Peiling Ondernemingsklimaat
Ondernemingsklimaat

Het ondernemingsklimaat in Nederland is een veelbesproken onderwerp, waar VNO-NCW en MKB-Nederland de nodige zorgen over hebben. Richting de formerende partijen benadrukken zij dan ook sterk het belang daarvan. We staan voor grote maatschappelijke opgaven waarbij de rol van ondernemerschap en investeringen van ondernemers onmisbaar zijn. Maar willen ondernemers nog wel investeren in dit land?


Peiling

Over die en andere vragen gaat de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat die VNO-NCW en MKB-Nederland voor de tweede keer laten uitvoeren. Door deze peiling jaarlijks te herhalen kunnen zij een goed beeld opbouwen van de ontwikkeling van het ondernemingsklimaat in ons land.

Hoe beoordeel jij het Nederlandse ondernemingsklimaat? En in hoeverre is dat klimaat van invloed op (de toekomst van) jouw bedrijf en welke thema’s en (omgevings)factoren spelen daarbij een rol?


Uitkomsten

Met de uitkomsten van de peiling kunnen VNO-NCW en MKB-Nederland aan de slag in hun lobby naar de politiek.

Belangrijk is het daarom dat alle sectoren en grootteklassen van bedrijven in de enquête goed vertegenwoordigd zijn. Doe je mee? Klik op onderstaande link en vul de peiling in vóór 9 februari.


Deelnemen

Je kunt hier deelnemen.

Comments


bottom of page