top of page

Na twee jaar eindelijk de 50e Avond4daagse in Zoetermeer

Op maandag 30 mei 2022 is het tijd voor de vijftigste Avond4Daagse, die van start gaat vanaf de Markt in Zoetermeer. Tot en met 2 juni komen kinderen en ouders weer lekker in beweging. Eigenlijk zou de vijftigste editie al in 2020 plaatsvinden, maar helaas stak corona een stokje voor dit jubileum.Vanaf 17 maart is het mogelijk om je in te schrijven via de website van de Avond4Daagse. Online inschrijven kan tot en met 30 april tegen een gereduceerd tarief van €5,- per deelnemer. Na 30 april is inschrijven alleen nog mogelijk op de eerste wandelavond, bij het startbureau op de Markt. Houders van de Zoetermeerpas kunnen alleen inschrijven bij het startbureau en betalen slechts €1,-.


Het belooft weer een leuk wandelfeest te worden, met veel muziek en vooral ook kleur. Op de laatste avond lopen de wandelaars onder muzikale begeleiding van muziekkorpsen het laatste stukje door het Stadshart naar de finish. Daar vindt het traditionele slotfeest plaats, waar dit jaar flink wordt uitgepakt met muziek, speelkussens en andere leuke activiteiten.


Ook dit jaar zetten enkele tientallen vrijwilligers zich in om het wandelevenement perfect te laten verlopen. De organisatie is nog op zoek naar extra vrijwilligers om in te zetten voor verkeersregeling, bemensing van het startbureau en andere hand- en spandiensten. Wie geïnteresseerd is kan zich aanmelden of meer informatie opvragen via avond4daagse.zoetermeer@gmail.com.

Comments


bottom of page