top of page

MKB Virtuele techmissie naar Zuid-Afrika

Namens MKB Nederland brengen wij graag de virtuele techmissie onder jullie aandacht.

Bent u actief op het gebied van HealthTech, Smart Logistics of Fintech en wilt u zakendoen in Zuid-Afrika? Neem dan van 22 juni tot en met 25 juni deel aan de virtuele techmissie naar Zuid-Afrika.

Han Peters, ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Pretoria, opent deze virtuele missie en wijst u de weg in Zuid-Afrika.

Voor deze missie wordt er nauw samengewerkt met VNO-NCW / MKB-Nederland. Zij hebben het belang van het bevorderen van handel met Afrika hoog op de agenda staan. Dit virtuele bezoek aan Zuid-Afrika draagt bij aan de door het bedrijfsleven gepresenteerde Afrika Strategie. In deze strategie wordt gewezen op nieuwe groeimarkten in Afrika die zorgen voor veel handels- en exportkansen. VNO-NCW / MKB-Nederland is ook aanwezig bij de start van deze missie.

Tijdens deze missie leert u meer over het land en de kansen in de genoemde sectoren. Ook ontdekt u hoe de Zuid-Afrikaanse overheid uitdagingen in deze sectoren wil aanpakken. Nederlandse bedrijven die al actief zijn in Zuid-Afrika delen hun ervaringen. Daarnaast komt u in contact met Zuid-Afrikaanse organisaties en bedrijven.

Vrouwelijke ondernemers en onderzoekers worden nadrukkelijk aangemoedigd om mee te doen aan deze missie. Meer informatie over deze missie vindt u op de website.

Aanmelden voor de individuele matchmaking kan tot uiterlijk donderdag 6 mei 2021. Voor inschrijving zonder matchmaking kunt u zich aanmelden tot 15 juni.

Aan deze deelname zijn kosten verbonden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Hanneke Bogaerts, hanneke.bogaerts@rvo.nl of Karin Schipper, karin.schipper@rvo.nl, projectleiders virtuele missie Zuid-Afrika

Comments


bottom of page