top of page

MKB Digiwerkplaats Projecten

Na de zomer heeft MKB Digiwerkplaats een drietal mooie projecten klaar staan voor ondernemend Zoetermeer, waar je je nu al voor kunt inschrijven:


Innovatie Adviseur / innovatie- en optimalisatieadvies Wil je je bedrijfsvoering eens onder de loep nemen? MKB Digiwerkplaats heeft in samenwerking met de Haagse Hogeschool de minor ‘Innovatie Adviseur’ ontwikkeld waarin een multidisciplinair team je huidige bedrijfsvoering onder de loep neemt. Vervolgens komt het team met een concreet innovatie- of optimalisatieadvies. Het kan van alles zijn, denk aan; voorraadbeheer, webshop optimalisatie, beheren van klantgegevens binnen de AGV regelgeving, loyaltyprogramma’s creëren etc.

Meer informatie en aanmelden: Innovatie Advies - MKB Digiwerkplaats.

Data Insights /bedrijfsdata inzetten om efficiënte beslissingen te nemen Accountant studenten kunnen op een efficiënte manier een grote hoeveelheid gegevens verwerken, aanpassen en analyseren uit verschillende databronnen d.m.v. programmeertaal Python. Tegelijkertijd is het dan mogelijk om grafieken te genereren, patronen weer te geven en om eenvoudige voorspellingen uit te voeren. Hiermee kunnen ondernemers efficiënter en effectiever financiële beslissingen nemen voor hun onderneming.

Meer informatie en aanmelden: Data Insights - MKB Digiwerkplaats

Laat data voor je werken / creëer waarde uit je data Voor ondernemers die data verzamelen maar er niets mee doen. Internationale IT studenten gaan graag samen met ondernemers aan de slag om waarde te creëren uit data. Door slimme combinaties van data is het mogelijk om zicht te krijgen op kansen en verbetermogelijkheden van processen en producten.

Meer informatie en aanmelden: Laat data voor je werken - MKB Digiwerkplaats

Meer weten? Neem contect op met de MKB Digiwerkplaats!Comentarios


bottom of page