top of page

MKB Digiwerkplaats Professional Practice


Afgelopen jaar is het bedrijfsleven massaal overgestapt op digitale oplossingen om de wereld draaiende te houden. Dat brengt nogal wat uitdagingen met zich mee. De MKB Digiwerkplaats heeft een aantal relevante projecten ontwikkeld; waar jij als ondernemer veel profijt van kunt hebben!

Kun je als ondernemer hulp gebruiken bij de volgende onderwerpen: • Optimale bescherming tegen cyber risico’s • Ondersteuning bij het AVG-proof maken van je bedrijf • Efficient gebruik maken van Microsoft Teams- kennen en herkennen van cyber-risico's

Junior IT consultants bieden vanuit de MKB Digiwerkplaats ondersteuning aan het bedrijfsleven. De studenten van de Haagse Hogeschool staan 4 wekenlang, van 7 juni t/m 2 juli, voor de ondernemers uit de regio Haaglanden klaar.

Wanneer? 7 juni t/m 2 juli 2021 Duur: 4 weken Voor wie? Ondernemers uit de regio Haaglanden Met wie? Studenten van de Haagse Hogeschool

Kijk voor meer informatie op de website van MKB Digiwerkplaats en schrijf je in voor één van drie projecten. Het aantal plekken is beperkt beschikbaar dus wees op tijd.

Comments


bottom of page