top of page

Liftintermediair heel tevreden met thuisbasis Zoetermeer

Businessclubdeelnemer Liftintermediair is 1 november 2021 verhuisd van Rotterdam naar Zoetermeer. De onafhankelijke liftadviseurs hebben zich gevestigd in het Officecenter RiverWoods aan de Houtsingel. Volgens Marcel Mars is het bedrijf nu thuisgekomen: “Onze roots liggen in Zoetermeer en veel van onze medewerkers komen hier vandaan, waaronder ikzelf.”

Eigenaren Marcel Mars en Remco van der Meer wonen zelf allebei in Zoetermeer en ook veel van onze medewerkers wonen er. De mogelijkheid om te verhuizen deed zich deze zomer voor; we vonden snel onze nieuwe stek. Het scheelt reistijd en uitstoot en we voelen ons ook het meest verbonden met Zoetermeer. Liftintermediair is erg betrokken bij Zoetermeer en draagt bij aan sociale projecten zoals de Rolstoelvierdaagse, de Voedselbank en Magisch Zoetermeer. Ook wordt buiten de stad ‘ADO Den Haag in de Maatschappij’ gesteund.


Onafhankelijk advies Liftintermediair is het eerste liftadviesbureau van Nederland en in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke gesprekspartner voor woningcorporaties, vastgoedeigenaren en VvE’s. De verhuizing was ook aanleiding om de huisstijl en website te vernieuwen.

Netwerk Zoetermeer feliciteert Liftintermediair van harte met de geslaagde verhuizing en wenst hen veel succes en plezier toe bij het ondernemen in en vanuit Zoetermeer.Comentários


bottom of page