top of page

Kunstgarage Franx bijna open!

Op zaterdag 12 maart opent cultureel partner van Netwerk Zoetermeer Kunstgarage Franx de deuren voor het publiek. Franx vormt een podium voor kunstenaars en makers. Zij kunnen hier werk presenteren, verkopen en experimenteren. Kunstgarage Franx is gevestigd in een verbouwde historische garage, voorheen garage Franx en later Kwikfit. De locatie bestaat uit twee expositieruimten, een makerswinkel, vier studio's, horeca en kantoren.

Kunstorganisatie Franx bestaat uit een klein professioneel projectbureau dat wordt ondersteund door ruim 60 vrijwilligers. De locatie biedt onderdak aan een artistieke community van professionele kunstenaars en vakmensen, waarbij iedereen wordt uitgenodigd voor beleving en of samenwerking.


Wanneer op 12 maart de deuren openen zijn er drie exposities te zien. ODE, met kunst in alle vormen en maten, een expositie van de Zoetermeerse kunstenaar Gerart Kamphuis en een expositie met vrij werk van vrijwillige fotografen. Daarnaast kan er ook binnengekeken worden in de werkplaatsen, bij edelsmit Flirt en designstudio Mippe. Vanaf mei is ook de Urban Art Studio te vinden in de Kunstgarage.


Kunstgarage Franx is vanaf zaterdag 12 maart te bezoeken van 11-17 uur, adres: Vlamingstraat 1, 2712 BZ Zoetermeer. De toegang is gratis. Franx is het hele jaar geopend en er is een doorlopend programma.


Franx is nog op zoek naar hosts. Wil je in deze inspirerende omgeving bezoekers verwelkomen en bijzondere designproducten verkopen in de makerswinkel? Laat het weten aan Natalie Vinke via info@kunstgaragefranx.nl.


Alle medewerkers en het bestuur van Netwerk Zoetermeer wensen Franx heel veel succes met deze nieuwe locatie!

Comentarios


bottom of page