top of page

Karten en borrelen bij Gamecity!

Op donderdag 19 mei was er weer een netwerkborrel voor de leden van de businessclub. Dit keer in combinatie met een actief bedrijfsbezoek bij Gamecity Zoetermeer!


Afgelopen donderdag kwamen de leden van de businessclub bij elkaar voor de maandelijkse borrel. Naast borrelen kon er ook volop genoten worden van de verschillende activiteiten die gastheer Gamecity Zoetermeer aanbiedt. Keuze was er tussen karten, lasergamen, ‘Prison Island’ en ‘Urban Minigolf’. Dit laatste is de nieuwste toevoeging aan het programma bij Gamecity. De businessclubleden waren onder de eerste die deze unieke vorm van minigolf mochten uitproberen! Een paar dagen eerder vond een feestelijke opening plaats. Samen met burgemeester Bezuijen knipte eigenaar Wim van der Kooij en bedrijfsleider Fred Buisman het symbolische lintje door. Daarmee was het Urban Minigolf officieel geopend voor publiek.


Voor degene die zich niet hadden aangemeld voor een activiteit, was er in de lunch- en dinerruimte van Gamecity genoeg ruimte en tijd om te borrelen. Het heerlijke dinerbuffet werd verzorgd door Indofoods.

Klik hier om de volledige fotoreportage van de bijeenkomst te zien. Foto’s gemaakt door: Remco Koers.

Коментарі


bottom of page