top of page

JobHulpMaatje onlineJobGroep

Ook dit kalenderjaar start JobHulpMaatje weer met de JobGroup-bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op vrijdag 22 januari a.s. Verspreid over 2021 zullen er nog 8 JobGroup-bijeenkomsten volgen.

Meedoen met een JobGroup is gratis, maar wat is een JobGroup?

Een JobGroup is een creatieve ontmoetingsplek van en voor werkzoekenden, die elkaar steunen en op weg helpen om een baan te vinden. Samen met anderen spreek je over concrete do’s en don’ts voor het vinden van werk. Dit doe je aan de hand van prikkelende vragen en opdrachten. Je kunt hier ook terecht voor het uitwisselen van vacatures, sollicitatie-ervaringen en tips.

In een JobGroup krijg je als werkzoekende in 7 bijeenkomsten meer duidelijkheid over wie je bent, wat je wil en wat je kan. De bedoeling is om ervaringen uit te wisselen en om elkaar stappen verder te helpen. Binnen de JobGroup kun je ook persoonlijke begeleiding krijgen van een maatje. Ontspannen en laagdrempelig, in een tijd dat iedereen wel wat hulp kan gebruiken bij het vinden van een baan.

Aanmelden kan via deze link.

Kennismaken met JobHulpMaatje?

Elke dinsdagochtend zijn er netwerkbijeenkomsten. Op de website vind je datum, tijd en plaats. Elke donderdagmiddag is JobHulpMaatje aanwezig in het Stadhuis-Forum. Loop gewoon eens langs!

Wil je de nieuwsbrief van JubHulpMaatje ontvangen? Meld je aan via e-mail.

Comments


bottom of page