top of page

Interactieve en inzichtvolle businessborrel!

Op donderdag 17 november waren leden van de businessclub te gast in Stadstheater Zoetermeer voor de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Netwerk Zoetermeer. De gezellige borrel werd gecombineerd met een interessante lezing van hoogleraar Stefan van der Stigchel.


Vorige week donderdag stond hoogleraar Cognitieve Psychologie Stefan van der Stigchel in de Kleine Zaal van het Stadstheater om de Zoetermeerse ondernemers van de businessclub iets te vertellen over focus en aandacht. Van der Stigchel is naast hoogleraar ook hoofd van de onderzoeksgroep AttentionLab, waarmee hij onderzoekt hoe aandacht en visueel bewustzijn samen onze perceptie van de wereld creëren. Voor zijn onderzoek naar aandacht heeft hij een VENI- en een VIDI-beurs van NWO ontvangen.


Na de ontzettend inzichtvolle presentatie, waren de aanwezigen welkom om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje in het theatercafé.


Dank aan Stefan van der Stigchel en het Stadstheater voor de samenwerking, en uiteraard dank aan alle geïnteresseerde luisteraars voor jullie aandacht. Mooi om te zien dat er zo veel belangstelling is voor netwerkbijeenkomsten in deze vorm.


Bekijk de volledige fotoreportage hier. Foto's door: Chris Lans.

Comments


bottom of page