top of page

Hollandse Nieuwe geproefd onder de zon!

Er is lang naar uitgekeken, op 22 juni was de jaarlijkse Haringparty! K+M Adviserende Accountants was enthousiast om deze traditionele bijeenkomst weer te kunnen hosten. Dit jaar extra bijzonder, want K+M bestaat 50 jaar!

Leden van de businessclub kwamen op woensdagmiddag in groten getale naar de Rokkeveenseweg. Na een enthousiaste aftrap van Charlie Aptroot namens het bestuur van Netwerk Zoetermeer was het woord aan gastheren Bert en Patrick Kortekaas. Het was voor hen de derde keer dat ze deze mooie Haringparty mochten verzorgen. Het voelde voor K+M Accountants dit jaar extra speciaal, omdat het kantoor zijn 50-jarig jubileum viert.


Uiteraard was het snel tijd voor de Hollandse Nieuwe. Gasten konden daarnaast ook genieten van kibbeling en oesters. De catering werd verzorgd door Cater & Co en door Schmidt Zeevis, die hulp kregen van studenten van het ROC Mondriaan.


Het was een heerlijke zonnige dag om weer als vanouds bij elkaar te komen voor haring en een borrel! Klik hier voor de volledige fotoreportage. Foto’s door: Remco Koers.


Comments


bottom of page