top of page

Betrokkenheid bij Miljoenenontbijt

Het Miljoenenontbijt Zoetermeer, traditioneel verzorgd door de Businessclub van Netwerk Zoetermeer op de woensdagochtend na Prinsjesdag, is weer achter de rug. Deze editie was gekozen voor Poppodium De Boerderij als locatie, waar in alle vroegte ca. negentig betrokken ondernemers en bestuurders bijeen kwamen voor een inspirerend en informatief ontbijt.In samenwerking met ABN AMRO Bank (Han Mesters) en het Economic Board Zuid-Holland (Ferrie Förster) werd geïllustreerd hoe de Nederlandse economie er momenteel voor staat, als gevolg van de onrust in de wereld en de verschuivende politieke machtsverhoudingen. Ook werden de actuele arbeidskrapte en de gevolgen van de stijgende kosten voor energie en grondstoffen besproken. Elke sector heeft al een tijd te maken met een groei aan vacatures en beide sprekers lichtten toe welke mogelijkheden er zijn om hier mee om te gaan, als ondernemer en werkgever.


Jan Iedema, wethouder Financiën en Economie, verzorgde de aftrap van het miljoenenontbijt door een toelichting te geven op de ambities die de gemeente heeft met de visie Zoetermeer 2040. Hij sloot het minicongres af met het uitspreken van waardering voor de organisatie en met benadrukken dat we met name door samenwerken, overheid én bedrijfsleven, de ambities die we met elkaar hebben kunnen realiseren.


Download hier de presentaties:

ABN AMRO - 20220921 miljoenennota bijeenkomst Zoetermeer
.pdf
Download PDF • 3.12MB
Economic Board Zuid-Holland - Presentatie Miljoenenontbijt Netwerk Zoetermeer
.pdf
Download PDF • 1.59MB

Netwerk Zoetermeer bedankt de partners van dit evenement: Poppodium De Boerderij, ABN AMRO Bank, Economic Board Zuid-Holland, Bij Foodie en DNN Verhuur.

Comments


bottom of page