top of page

Gratis kennismaken met padel!

Onze nieuwe businessclubdeelnemer Ruud van Hoogdalem van Tennisvereniging Meerzicht wil alle leden van Netwerk Zoetermeer graag uitnodigen voor een gratis kennismaking met padel op 25 november.


Vanaf begin november beschikt Tennisvereniging Meerzicht over vijf indoor padelbanen. Padel is een vrij nieuwe dynamische sport. Het lijkt op een combinatie tussen tennis en squash. Het spel is snel en eenvooudig te leren en ook erg populair bij (ex) topsporters zoals Arjen Robben, Robin van Persie, Frank en Ronald de Boer, Wesley Sneijder, Frenkie de Jong, Zlatan Ibramovic en Kiki Bertens. Ook bekende Nederlanders zoals Barry Atsma, Johnny de Mol en Rolf Sanchez spelen regelmatig padel.


Ruud van Hoogdalem wil alle businessclub leden de mogelijkheid geven om gratis kennis te maken met deze sport. Op donderdag 25 november organiseert hij daarom, speciaal voor de leden van de businessclub, een kennismaking. Je gaat zelf ook meteen spelen, dus vergeet je sportkleding niet!


Programma: Binnenkomst 16.00 uur. Start speluitleg 16.15 uur. Vrijspelen tot 18.00 uur.

Na afloop is er de gelegenheid tot borrelen.


Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@tenniscentrummeerzicht.nl. Er is plaats voor ongeveer 40 personen. Mocht er grote belangstelling zijn, dan wordt er een tweede kennismaking gepland. Zo heeft iedereen de kans om deze sport te ervaren.


Ruud en tennisvereniging Meerzicht kijken uit naar een gezellige middag!


Tennis en Padel Meerzicht Zalkerbos 320 2716 KS Zoetermeer www.tenniscentrummeerzicht.nl

Comments


bottom of page