top of page

Golftoernooi 2023 - 6 september

Schrijf je nu in voor hét zakelijke golftoernooi voor Zoetermeer en omstreken, georganiseerd voor de deelnemers en relaties van Netwerk Zoetermeer. Dit golftoernooi wordt al ruim 25 jaar georganiseerd en is steeds weer een succesvol en sportief netwerkevenement.Op woensdag 6 september 2023 zal het golftoernooi plaatsvinden bij Golfbaan Bentwoud. Voor de wedstrijdorganisatie wordt deze editie opnieuw samengewerkt met Bert van Vliet (BVV Consultancy & Finance).


In businessteams van vier golfers ga je de baan in om, samen als team, te strijden voor de overwinning. Lunch, hapjes, drankjes én spektakel in de baan inbegrepen, en uiteraard na afloop de uitgebreide borrel en een heerlijk BBQ-dinerbuffet.Aanmelden

Aanmelden gaat gemakkelijk via dit formulier. Je kunt je individueel inschrijven of met een private flight. Wees er snel bij, voordat het aantal wedstrijddeelnemers zijn limiet bereikt.Golftoernooipartner worden?

Op het Netwerk Zoetermeer Golftoernooi mag jouw bedrijf zeker niet ontbreken. Met speciaal samengestelde sponsorpakketten zorgen we voor maximale zichtbaarheid, businesskansen en het allerbelangrijkste: golfplezier met collega's, klanten en relaties. Lees hier meer over de sponsormogelijkheden. Wil je meer informatie? Meld je aan en er wordt door Bert van Vliet contact met je opgenomen.


Comments


bottom of page