top of page

Food Forward: Duurzame Zoetermeerse Voedselketen

Graag brengen we weer een initiatief van DuurSamen Zoetermeer onder de aandacht.

In de afgelopen maanden is DuurSamen Zoetermeer in contact gekomen met het Suzanne Wardenaar. Suzanne is in opdracht van de gemeente Zoetermeer bezig met het project ‘Voedselkaravaan’. Tegelijkertijd is de Rabobank in contact met DuurSamen; de Rabobank zet stevig in op duurzaamheid en is het project ‘Rabobank Food Forward’ in de regio Haaglanden uit aan het rollen.

Begin februari organiseert stichting DuurSamen Zoetermeer twee bijeenkomsten waarin wordt besproken of en hoe de verschillende initiatieven elkaar kunnen versterken. Op basis van deze bijeenkomsten wordt in de tweede helft van februari een conceptplan besproken met hierin een aanpak om dit jaar aan de Duurzame Zoetermeerse Voedselketen verder invulling te geven. Indien mogelijk wordt gestart met een eerste activiteit.

Is je interesse gewekt en wil je graag meewerken aan dit initiatief, of welke manier dan ook, dan ben je van harte welkom je aan te sluiten in de tweede helft van februari, fysiek of digitaal. Minimaal 14 dagen voor de bijeenkomst wordt een uitnodiging toegestuurd.

Voor aanmelding of meer informatie over het project van DuurSamen Zoetermeer, stuur een E-mail naar k.vanderriet@duursamenzoetermeer.nl.

Comments


bottom of page