top of page

EXPO en netwerkborrel Dutch Innovation Factory

Op vrijdag 27 januari vindt de grote EXPO van de Haagse Hogeschool plaats bij de Dutch Innovation Factory, businessclublid en tevens gastheer van de bijeenkomst op 16 februari. Communitymanager Bernard Groen laat weten dat deze expo aanzienlijk uitgebreider wordt dan voorgaande edities. Deze expo is een ideale gelegenheid om in gesprek te raken met HBO-ICT-studenten en hun begeleiders.

Meer dan 200 HBO-ICT studenten aan de Haagse Hogeschool die hun opleiding volgen op het Dutch Innovation Park zullen met de EXPO hun eerste semester afsluiten. Het Atrium van de DIF zal worden opgezet als een expo met 38 stands waar de studenten vanaf 13:00 uur de kans krijgen om hun projecten en initiatieven te presenteren. De projecten zijn van studenten uit het basis semester van de studierichting Innovative Development en de minor en afstudeerprogramma Game Development & Simulation.


De EXPO wordt afgesloten met een borrel. Een hele mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met studenten en docenten van De Haagse Hogeschool en hèt moment om inspiratie op te doen voor toekomstige samenwerkingen. Leden van de businessclub zijn van harte welkom op de 27e!

Comments


bottom of page