top of page

Eric Booden overleden

Op dinsdag 2 november 2021 bereikte ons het bericht dat Erik Booden onverwacht is overleden. Erik was sinds 2015 directievoorzitter van het LangeLand Ziekenhuis en lid raad van bestuur van de Reinier Haga Groep.Bestuur en medewerkers van Netwerk Zoetermeer hebben Erik gekend als een deskundige en heel hartelijke bestuurder, met een grote betrokkenheid naar de stad en de businessclub. Met grote dankbaarheid toonde hij zijn betrokkenheid bij de inzet die de businessclub in de afgelopen jaren heeft getoond, onder meer tijdens de jaarlijkse charity gala dinners, waarbij steeds in samenwerking met de Vrienden van het Langelandziekenhuis een groot gedeelte van de opbrengst terecht kwam bij het Langeland Ziekenhuis. Het contact met de stad en met de ondernemers van Zoetermeer is voor Erik altijd heel belangrijk geweest.


Het bestuur dankt Erik voor zijn inzet voor het ziekenhuis en voor de zorg in de stad. We wensen zijn naasten heel veel sterkte met het verwerken van het verlies.


Condoleance Op vrijdag 5 november 2021 is er van 19.00 tot 20.30 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Erik in het Huis van Afscheid in Breda. De uitvaart vindt in besloten kring plaats. Meer informatie vindt u in deze rouwkaart.

Comments


bottom of page