top of page

Eigenaar Het Wapen van Zoetermeer heropent “De Bles” in Stompwijk

Businessclubdeelnemer en eigenaar van Het Wapen van Zoetermeer Reno Hilgersom mag zich nu ook eigenaar noemen van nóg een mooi restaurant in de regio. In maart dit jaar was zijn grote heropening van ‘De Bles’ in Stompwijk. Reno is trots op de ontwikkeling van het restaurant tijdens zijn eerste vier maanden als eigenaar.

Hilgersom, die naast Het Wapen van Zoetermeer ook eigenaar is van PuuRR aan de Vliet en Restaurant Leeuwenbergh, heeft diverse veranderingen doorgevoerd. Zo is bijvoorbeeld de ruimte die voorheen een sportsbar was, nu omgetoverd voor private dining. Ook aan het menu zijn veel dingen veranderd. Het restaurant, nu gevestigd in het Voorhuys van de oude Herberg uit 1685, heeft een wat meer intieme, sjieke beleving.


In de eerste vier maanden heeft het nieuwe De Bles al veel bruiloften, vergaderingen en feesten verzorgd en de agenda blijft zich vullen met leuke gelegenheden en evenementen. Bewoners van Stompwijk, Zoetermeer en omstreken weten het restaurant steeds beter te vinden.


Het bestuur en kantoor van Netwerk Zoetermeer wenst Reno Hilgersom en zijn team heel veel succes en geluk met deze mooie aanwinst!

Comments


bottom of page