top of page

Een zonnige en geslaagde Zomerborrel!

De eerste week na de zomervakantie kon het netwerken en samenwerken weer beginnen. Afgelopen donderdag was het weer tijd voor de jaarlijkse Netwerk Zoetermeer Zomerborrel! Leden van de Netwerk Zoetermeer Businessclub én enkele andere businessclubs in de regio kwamen in het zonnetje bij elkaar in groten getale.

Gastheren Edwin Eijsackers van Teamwerk, Patrick Verhoef van Werkbedrijf De Binnenbaan en Adriaan Verheul van Plus Verheul ontvingen de gasten bij Stadsboerderij de Weidemolen in Oosterheem. Deze boerderij wordt gerund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een initiatief waar Eijsackers zich graag hard voor maakt.


Bij deze borrel werd er naast netwerken ook geld opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis in samenwerking met Teamwerk. Kinderarts Marco Schnater was aan het woord en vertelde over de lopende inzamelactie voor de bouw van een fit-en-fun centrum voor de kinderen in het ziekenhuis. Met de verkoop van de ‘Superaap’ en ‘Sophia’ knuffels hoopte het ziekenhuis donderdagmiddag een stapje dichterbij het uiteindelijke doel van € 100.000,- te komen.

De temperaturen liepen donderdag hoog op, maar er was gelukkig gezorgd voor voldoende verkoeling. Businessclubleden konden al netwerkend afkoelen door te gaan staan in verfrissende zwembadjes. Daarnaast was er uiteraard te genieten van een heerlijke zomerse barbecue.

Doneren aan het Sophia Kinderziekenhuis kan via deze link.

Klik hier voor de volledige fotoreportage. Foto’s door: Remco Koers.

Commentaires


bottom of page