top of page

Een geslaagd Golftoernooi!

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor het jaarlijkse Netwerk Zoetermeer Golftoernooi. En wat was het er een mooie dag voor! Maar liefst 80 golfers deden mee aan de wedstrijd bij BurgGolf Zoetermeer en 25 beginnende golfers deden mee met de clinic bij Golfbaan Bentwoud. Dit mooie businessevent werd georganiseerd in een prettige samenwerking met Bert van Vliet.

De dag begon al vroeg bij Golfbaan Bentwoud, waar de clinic’ers van de pro’s lessen kregen in afslaan, chippen en putten. Bij BurgGolf Zoetermeer klonk om 12 uur ‘s middags het startschot van de wedstrijd. Per 4 deelnemers begonnen 20 flights verspreid over de 18 holes aan de Texas Scramble. Met windstil en een heerlijk zonnetje zat de sfeer op de baan er goed in. Catering op de baan, in de vorm van saté en hamburgers, werd verzorgd door IndoFoods en Cater & Co.


Toen het eind van de middag aanbrak, de scorekaarten gevuld waren en ook de golfers van de clinic binnen waren gedruppeld, was het tijd om te borrelen. Bij de prijsuitreiking vielen veel deelnemers in de prijzen, verzorgd door onder meer DS Golf, Boonekamp en Hoeve Kromwijk. Over-all winnaar van het toernooi was de flight van The Gateway Group, onder leiding van Vipin Moharir.

Uiteraard stond vervolgens, geheel volgens traditie, Piet van den Berg achter de grill namens Nice To Meat i.s.m. Hofstede Meerzigt. Tussen de heerlijke diamanthaas en het door BurgGolf verzorgde dinerbuffet was er meer dan genoeg keuze.


Het was een geweldige dag, voor de deelnemers én de organisatie. Dank aan de sponsoren: Dura Vermeer, Credion, De Makelaars, JUST Notarissen, Flynth Adviseurs en Accountants en Zicht Adviseurs.

Klik hier voor de volledige fotoreportage van het Golftoernooi. Foto’s door Remco Koers.


Comments


bottom of page