top of page

Drie keer feest!

Er zijn maar liefst drie jubilea te vieren onder onze businessclub deelnemers. VIP Marketing bestaat 12,5 jaar, Result! Managers 15 jaar en Fortune Coffee bestaat alweer 25 jaar!


Fortune Coffee

Fortune Coffee bestaat deze week 25 jaar. In deze 25 is er veel veranderd en gebeurd, in duurzaamheid én met de koffieautomaten zijn er flinke stappen gemaakt. Wil je meer lezen over de mooiste hoogtepunten van dit bedrijf? Klik dan hier!


Result! Managers

Ook Result! Managers heeft wat te vieren, dit bedrijf bestaat inmiddels alweer 15 jaar. Een bijzondere mijlpaal die afgelopen vrijdag gevierd werd met de relaties en opdrachtgevers. Ook werd er natuurlijk gevierd dat het Result! Managers een nieuw adres heeft, het kantoor is nu namelijk te vinden op de Huygensstraat!


VIP Marketing

De laatste in het rijtje van jubilea is VIP Marketing! zij vieren dat zij al 12,5 jaar een succesvol bedrijf zijn. Ook is hun eerste klant nog steeds klant! Wij zijn trots ook samen te werken met VIP Marketing, zoals bijvoorbeeld tijdens het Netwerk Zoetermeer Golftoernooi!


Namens alle medewerkers en het bestuur van Netwerk Zoetermeer willen wij deze ondernemingen van harte feliciteren met het behalen van deze mooie mijlpalen!Comments


bottom of page