top of page

Doe mee aan de Santa Evening Run!

Op zaterdag 10 december organiseert businessclublid Magisch Zoetermeer de ‘Santa Evening Run’ met de ambitie eenzaamheid in Zoetermeer terug te dringen en wensen uit te laten komen voor eenzame ouderen rondom de feestdagen.

De Santa Evening Run is een sponsorloop waar iedereen in Zoetermeer aan mee kan doen. Het is een 3,5 km ‘fun run’ waarbij deelnemers, verkleed als kerstman of -vrouw, een afstand (hard)lopen voor het goede doel. Het doel: Eenzaamheid onder ouderen terugdringen, bespreekbaar maken en haalbare wensen voor eenzame ouderen in de stad rond de feestdagen uit te laten komen.


Speciaal voor de leden van Netwerk Zoetermeer Businessclub is er een korting om mee te lopen. Je ontvangt een kerstpak, met muts, riem en baard en wordt aan het einde getrakteerd op een warm drankje. Kosten om deel te nemen zijn normaliter € 15,- per persoon en €10,- voor kinderen. Gebruik de promotiecode NZ en ontvang 15% korting. Inschrijven kan hier.


Magisch Zoetermeer is eveneens op zoek naar sponsoren welke het evenement willen ondersteunen om zo eenzame ouderen in deze winterdagen zich minder eenzaam te laten voelen. Vind meer informatie op de website.

bottom of page