top of page

Digitaliseringsvoucher MKB Zoetermeer voor retail en horeca

De gemeente Zoetermeer investeert in een sterk MKB. Zij helpt ondernemers met het (verder) digitaliseren van hun bedrijf. Sinds 1 oktober kun je als ondernemer een subsidie aanvragen in de vorm van een voucher. Met deze voucher kun je de helft van de digitaliseringskosten betalen die je maakt voor jouw bedrijf. De voucher heeft een minimumbedrag van €1.000 en een maximumbedrag van €2.500 per onderneming.


Foto: Redactie Zoetermeer Nieuws

Waarom investeren in digitalisering?

Mede door de coronacrisis zijn online winkelen en maaltijden bestellen steeds populairder geworden. Hierdoor moeten veel ondernemers zich verder ontwikkelen op digitaal gebied. Helaas is investeren in digitalisering (nog) niet voor alle ondernemers vanzelfsprekend of financieel haalbaar.

Doel van de subsidie ‘Digitaliseringsvoucher MKB Zoetermeer’ is om ondernemers te helpen aan de slag te gaan met digitalisering. Door de helft van deze kosten te vergoeden met deze subsidie, hoopt de gemeente dat ondernemers sneller de stap zullen nemen. Er is totaal € 66.000 subsidie beschikbaar.


Meer informatie

Op www.zoetermeer.nl/subsidies staat waar de subsidie voor gebruikt kan worden en wat de voorwaarden zijn. Ook staan er voorbeelden van Zoetermeerse IT-bedrijven die ondernemers in de retail en horeca kunnen helpen met hun digitaliseringsvraagstuk.

Comentários


bottom of page